Advocatenkantoor Dirk De Keuster

Actualiteit

1 september 2021: inwerkingtreding boek 3 ‘Goederen’ van het nieuwe BW

1 september 2021: inwerkingtreding boek 3 ‘Goederen’ van het nieuwe BW

Dirk De Keuster
/ Categories: Nieuws

Op 1 september 2021 treedr het hoofdstuk 3 van het Nieuwe Burgerlijk Wetboek in werking. Dit hoofdstuk handelt over de "Goederen". Dit boek vervangt de bepalingen inzake de zakelijke rechten in het Oude Burgerlijk Wetboek en de twee weten uit 1824 inzake opstal en erfpacht.

Vorig artikel Grondwettelijk Hof verwerpt de vorderingen tot schorsing tegen de nieuwe Vlaamse eindtermen voor de tweede en de derde graad van het secundair onderwijs (arrest nr. 113/21 van 22 juli 2021)
Volgend artikel Raad van State schorst wegens onduidelijkheid over technische vereisten en minimale jaaromzet in bestek
248

Nieuwsbrief

Vul hier je gegevens in om je te abonneren op onze nieuwsbrief.
U kunt op elk moment van gedachten veranderen door te klikken op de afmeldlink in de voettekst van elke e-mail die u van ons ontvangt. Wij zullen uw informatie met respect behandelen. U stemt ermee in dat [EasyDNNmailChimp: PortalName] uw informatie mag verwerken in overeenstemming met de voorwaarden.
We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hieronder te klikken om dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte informatie wordt overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met hun Privacybeleid en Voorwaarden .
Uitschrijven