Advocatenkantoor Dirk De Keuster

Actualiteit

Uitnodiging seminarie

De Keuster & Casteleyn Advocaten hebben het genoegen u uit te nodigen  op hun seminarie.

Het seminarie gaat door op 19 september 2017 in Odisee Hogeschool, Hospitaalstraat 23, 9100 Sint-Niklaas (parking: WZC De Spoele Lamstraat 44 - betalend)

Het seminarie wordt herhaald op 19 oktober 2017 in het Administratief en Cultureel Centrum Bethaniën, Handelslei 167, 2980 St-Antonius Zoersel.

Lees verder

DKC-LAW verstrekt opleiding over overheidsopdrachten voor de renovatie en bouw van zwembaden

DKC-law verstrekte op 27 oktober 2016 een opleiding over overheidsopdrachten voor zwembaden. Deze opleiding werd georganiseerd voor het Vlaams Instituut voor Sportbeheer en Recreatiebeleid (ISB) en past in de beslissing van de Vlaamse regering van 10 juni 2016 om een budget van 10 miljoen Euro vrij te maken voor een tweede initiatie in kader van subsidiëring van zwembaden. Deze 2de oproep richt zich zowel op nieuwbouw als renovatie van zwembaden.

Lees verder

DKC werkt mee aan de volgende opleidingen

Mr. Elke Casteleyn verstrekt in de nabije toekomst de volgende opleidingen over overheidsopdrachten:

  • “De nieuwe wet overheidsopdrachten”
  • “Overheidsopdrachten van A tot Z” (6-daagse opleiding)
  • “Samengevoegde opdrachten - Varianten, opties & percelen - Voorwaardelijke en vaste gedeelten”
Lees verder
RSS

Nieuwsbrief

Vul hier je gegevens in om je te abonneren op onze nieuwsbrief.
U kunt op elk moment van gedachten veranderen door te klikken op de afmeldlink in de voettekst van elke e-mail die u van ons ontvangt. Wij zullen uw informatie met respect behandelen. U stemt ermee in dat [EasyDNNmailChimp: PortalName] uw informatie mag verwerken in overeenstemming met de voorwaarden.
We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hieronder te klikken om dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte informatie wordt overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met hun Privacybeleid en Voorwaarden .
Uitschrijven