Advocatenkantoor Dirk De Keuster

Actualiteit

Studiedag Vlaams Bestuursdecreet

Studiedag Vlaams Bestuursdecreet

SuperUser Account

Tijdens de studiedag op 12 juni 2019 in het VAC van Gent, Virginie Lovelinggebouw, Koningin Maria Hendrikaplein 70, 9000 Gent zullen we de presentatie verzorgen over de relatie tussen de burgers en de overheid. We gaan onder meer in op:

- communicatie tussen burger en overheid;

- individuele bestuurshandelingen;

- toegang tot bestuursdocumenten;

- hergebruik van overheidsinformatie;

- klachten, meldingen en voorstellen

Daarnaast schetst de heer Martin Ruebens, secretaris-generaal department kanselarij en bestuur, de achtergronden en doelstellingen van het bestuursdecreet.

De organisatie is in handen van Die Keure (www.diekeure.be/opleidingen)

De folder vindt u in bijlage.

 

Vorig artikel E-facturatie bij overheidsopdrachten vanaf 1 april 2019
Volgend artikel Stad Antwerpen lanceert op 13 augustus 2019 een unieke tool om 150.551 bouwdossiers online te raadplegen
1375

Documents to download

Nieuwsbrief

Vul hier je gegevens in om je te abonneren op onze nieuwsbrief.
U kunt op elk moment van gedachten veranderen door te klikken op de afmeldlink in de voettekst van elke e-mail die u van ons ontvangt. Wij zullen uw informatie met respect behandelen. U stemt ermee in dat [EasyDNNmailChimp: PortalName] uw informatie mag verwerken in overeenstemming met de voorwaarden.
We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hieronder te klikken om dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte informatie wordt overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met hun Privacybeleid en Voorwaarden .
Uitschrijven