Advocatenkantoor Dirk De Keuster

Actualiteit

We zoeken versterking !

We zoeken versterking !

Dirk De Keuster
/ Categories: Over het kantoor

We zijn een nichekantoor met een focus op bouwrecht zowel vanuit privaatrechtelijke als publiekrechtelijke invalshoek. Naast het voeren van geschillen voor de rechtbank begeleiden we graag overheden en private ondernemingen bij de organisatie van overheidsopdrachten. Enkele van onze projecten vindt u op de website.

Momenteel zijn we een team van drie advocaten (Dirk, Uschi en Willem). Veerle ondersteunt ons administratief. We zijn dus een klein kantoor met een persoonlijke aanpak en ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. We zoeken een nieuw lid voor ons team.

Voorkennis is niet noodzakelijk. Interesse volstaat ! 

Je kan een e-mail sturen naar dirk@dekeusteradvocaten.be 

 

Vorig artikel Prettig eindejaar toegewenst én een gezond en succesvol 2022 !
Volgend artikel Hoe omgaan met de huidige stijging van materiaalprijzen bij overheidsopdrachten ? Federale Overheid geeft aanbevelingen
660

Nieuwsbrief

Vul hier je gegevens in om je te abonneren op onze nieuwsbrief.
U kunt op elk moment van gedachten veranderen door te klikken op de afmeldlink in de voettekst van elke e-mail die u van ons ontvangt. Wij zullen uw informatie met respect behandelen. U stemt ermee in dat [EasyDNNmailChimp: PortalName] uw informatie mag verwerken in overeenstemming met de voorwaarden.
We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hieronder te klikken om dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte informatie wordt overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met hun Privacybeleid en Voorwaarden .
Uitschrijven