Advocatenkantoor Dirk De Keuster

Actualiteit

Eeklo sluit concessieovereenkomst voor warmtenet

SuperUser Account
/ Categories: Aannemingsrecht

Het warmtenet zal de restwarmte van de afvalverbandingsoven van IVM aanwenden om publieke gebouwen, bedrijven en gezinnen te verwarmen. Het beoogde warmtenet zal 29 kilometer lang zijn en een investering met zich meebrengen van ongeveer 35 miljoen Euro. Er werd geopteerd voor een concessieovereenkomst van openbare werken voor het ontwerp, de aanleg en de exploitatie van een warmtenet op het openbaar domein van de Stad Eeklo.

DKC Law (Elke Casteleyn en Dirk De Keuster) trad op als één van de raadslieden van de Stad Eeklo.

 

 

Vorig artikel GRUP VSGB vernietigd voor Uplace
Volgend artikel Verhoging drempelbedragen Europese Overheidsopdrachten
1417

Nieuwsbrief

Vul hier je gegevens in om je te abonneren op onze nieuwsbrief.
U kunt op elk moment van gedachten veranderen door te klikken op de afmeldlink in de voettekst van elke e-mail die u van ons ontvangt. Wij zullen uw informatie met respect behandelen. U stemt ermee in dat [EasyDNNmailChimp: PortalName] uw informatie mag verwerken in overeenstemming met de voorwaarden.
We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hieronder te klikken om dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte informatie wordt overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met hun Privacybeleid en Voorwaarden .
Uitschrijven