Advocatenkantoor Dirk De Keuster

Actualiteit

update corona : nieuw ministerieel besluit, overmacht en onvoorzienbare omstandigheden

Er werd op 8 oktober 2020 een nieuw ministerieel besluit gepubliceerd waarin de strengere corona-maatregelen zijn opgenomen.  Het covid-19 virus bemoeilijkt vaak de uitvoering van voorheen gesloten overeenkomsten. Of er sprake is van overmacht bij niet uitvoering, moet echter van geval tot geval beoordeeld worden. Voor wat betreft de toepassing van de onvoorzienbare omstandigheden bij overheidsopdrachten is er een wetsvoorstel om de toepassing te beperken.

Lees verder

Raad van State oordeelt: voetbalzone Club Brugge in GRUP te groot

De Raad van State heeft bij een arrest van 6 oktober 2020 (nr. 248.469) uitspraak gedaan over het beroep tot nietigverklaring met betrekking tot de voor Club Brugge bedoelde nieuwe voetbalzone langs de Blankenbergse Steenweg. Het GRUP werd vernietigd omdat de ruimtelijke impact van de parking onzorgvuldig werd onderzocht.

Lees verder
RSS
123468910Laatste

Nieuwsbrief

Vul hier je gegevens in om je te abonneren op onze nieuwsbrief.
U kunt op elk moment van gedachten veranderen door te klikken op de afmeldlink in de voettekst van elke e-mail die u van ons ontvangt. Wij zullen uw informatie met respect behandelen. U stemt ermee in dat [EasyDNNmailChimp: PortalName] uw informatie mag verwerken in overeenstemming met de voorwaarden.
We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hieronder te klikken om dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte informatie wordt overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met hun Privacybeleid en Voorwaarden .
Uitschrijven