Advocatenkantoor Dirk De Keuster

Actualiteit

Charter betreffende de toegang van KMO's tot overheidsopdrachten goedgekeurd

De Minsterraad keurde op 19 januari 2018 het ontwerp van Charter betreffende de toegang van KMO’s tot overheidsopdrachten goed. De centrale doelstelling van dit charter is het aantal KMO’s dat deelneemt aan overheidsopdrachten te verhogen. Overheidsopdrachten moeten toegankelijk worden en zijn voor elke ondernemingsgrootte, dus ook KMO’s. Studies tonen immers aan dat micro- en kleine ondernemingen ondervertegenwoordigd zijn. Het charter wenst dit onevenwicht recht te trekken en elke onderneming gelijke kansen te bieden.

Lees verder

Aan de slag met de nieuwe reglementering op de overheidsopdrachten

Velen stelden zich de afgelopen weken de vraag of 30 juni 2017 als datum voor de inwerkingtreding van de nieuwe reglementering overheidsopdrachten wel haalbaar was. Sinds afgelopen dinsdag 27 juni, is hierover geen twijfel meer: met de publicatie in het Belgisch Staatsblad van het koninklijk besluit tot wijziging van de algemene uitvoeringsregels, is de laatste horde genomen.

Dit betekent dat alle opdrachten die vanaf 30 juni 2017 worden bekendgemaakt of waarvoor een uitnodiging tot indiening van een aanvraag tot deelneming of offerte wordt uitgestuurd, onderhevig zijn aan de nieuwe reglementering op de overheidsopdrachten.

Lees verder
RSS
123468910Laatste

Nieuwsbrief

Vul hier je gegevens in om je te abonneren op onze nieuwsbrief.
U kunt op elk moment van gedachten veranderen door te klikken op de afmeldlink in de voettekst van elke e-mail die u van ons ontvangt. Wij zullen uw informatie met respect behandelen. U stemt ermee in dat [EasyDNNmailChimp: PortalName] uw informatie mag verwerken in overeenstemming met de voorwaarden.
We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hieronder te klikken om dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte informatie wordt overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met hun Privacybeleid en Voorwaarden .
Uitschrijven