Advocatenkantoor Dirk De Keuster

Actualiteit

Prijsonderzoek wel degelijk steeds verplicht !

In twee arresten van 20 augustus 2020 (nr. 248.160) en 28 augustus 2020 (nr. 248.103) inzake overheidsopdrachten heeft de Raad van State verduidelijkt dat uit het administratief dossier van de overheid het bestaan van het prijsonderzoek moet blijken en de draagwijdte ervan deugdelijk dient gemotiveerd te worden.

Lees verder

Vergunning windmolenpark ‘Boneffe’ geschorst door Raad van State

In een arrest nr. 248.147 van 14 augustus 2020 schorst de Raad van State bij uiterst dringende noodzakelijkheid de tenuitvoerlegging van de vergunning voor het windmolenpark ‘Boneffe’ in Haspengouw (Provincie Namen). De Raad oordeelt dat wanneer wijzigingswerken aan het wegennet meer dan 12 maanden duren, zoals bij dit project het geval is, een voorafgaande goedkeuring van de betrokken gemeenten dient gevraagd. Dit was hier echter niet gebeurd.

Lees verder
RSS
First2345791011Laatste

Nieuwsbrief

Vul hier je gegevens in om je te abonneren op onze nieuwsbrief.
U kunt op elk moment van gedachten veranderen door te klikken op de afmeldlink in de voettekst van elke e-mail die u van ons ontvangt. Wij zullen uw informatie met respect behandelen. U stemt ermee in dat [EasyDNNmailChimp: PortalName] uw informatie mag verwerken in overeenstemming met de voorwaarden.
We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hieronder te klikken om dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte informatie wordt overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met hun Privacybeleid en Voorwaarden .
Uitschrijven