Advocatenkantoor Dirk De Keuster

Actualiteit

Raad van State treedt (voorlopig) niet op tegen Corona-maatregelen - update : Raad van State blijft rechtspraak trouw

Er zijn reeds een aantal schorsingsvorderingen ingesteld bij uiterst dringende noodzakelijkheid tegen bepaalde Corona-maatregelen of het uitblijven van bepaalde versoepelingen. De Raad van State houdt de deur (voorlopig) dicht en wijst deze allemaal af. Ook de beroepen tegen het vervroegd sluitingsuur voor nachtwinkels én de "Antwerpse" maatregelen  (verbod op waterpijp, avondklok, ...) werden allemaal afgewezen.

Lees verder

Nieuwe Wielerpiste in Heusden-Zolder voorgesteld

Op het circuit van Zolder werd op 4 juli 2020 de nieuwe Vlaamse wielerpiste voorgesteld. Naast een UCI-gehomoleerde wielerpiste van 250 meter omvat het gebouw onder meer ook 4 sportunits, een gymhal en een medisch centrum. De investering bedraagt 21 miljoen euro (excl. BTW).  Het kantoor mocht de overheidsopdracht juridisch begeleiden.

Lees verder
RSS
First45679111213Laatste

Nieuwsbrief

Vul hier je gegevens in om je te abonneren op onze nieuwsbrief.
U kunt op elk moment van gedachten veranderen door te klikken op de afmeldlink in de voettekst van elke e-mail die u van ons ontvangt. Wij zullen uw informatie met respect behandelen. U stemt ermee in dat [EasyDNNmailChimp: PortalName] uw informatie mag verwerken in overeenstemming met de voorwaarden.
We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hieronder te klikken om dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte informatie wordt overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met hun Privacybeleid en Voorwaarden .
Uitschrijven