Advocatenkantoor Dirk De Keuster

Privaat Publieke Samenwerking

Nieuwe Wielerpiste in Heusden-Zolder voorgesteld

Nieuwe Wielerpiste in Heusden-Zolder voorgesteld

Dirk De Keuster

De nieuwe wielerpiste wordt de tweede overdekte wielerpiste in Vlaanderen (naast Eddy Merckx in Gent) die UCI gehomoleerd is voor wedstrijden. Het betreft een samenwerking tussen Sport Vlaanderen, het circuit Heudsen-Zolder, de gemeente Heusden-Zolder en de Provincie Limburg (Limburg sterk merk). Al deze partners zijn verenigd in de VZW Sportcomplex Vlaanderen/Heusden-Zolder.

De opdracht is toegewezen aan het team "Wielerdroom" bestaande uit :  Avapartners en DBV-architecten als ontwerpers, Vanhout en Houben als aannemers, Sweco als studiebureau en Velotrack international als pistebouwer.

De initiatiefnemer voor dit project betreft voormalig geletrui-drager Marc Wauters.

Vorig artikel Gerechtsgebouw van Hasselt. De hazelaar deed dienst als inspiratiebron.

Duiding

Op deze pagina verstrekken we nadere informatie over overheidsprojecten in publiek private samenwerking en overheidsprojecten met een sterke architectuur

Nieuwsbrief

Vul hier je gegevens in om je te abonneren op onze nieuwsbrief.
U kunt op elk moment van gedachten veranderen door te klikken op de afmeldlink in de voettekst van elke e-mail die u van ons ontvangt. Wij zullen uw informatie met respect behandelen. U stemt ermee in dat [EasyDNNmailChimp: PortalName] uw informatie mag verwerken in overeenstemming met de voorwaarden.
We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hieronder te klikken om dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte informatie wordt overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met hun Privacybeleid en Voorwaarden .
Uitschrijven